Veel organisaties hebben tijdens het uitvoeren van projecten een te kort aan capaciteit en/of kennis.

ITQC biedt u de mogelijkheid om tijdens een dergelijk project, tijdelijk capaciteit te leveren en is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en implementeren van IT oplossingen op het gebied van Citrix, Microsoft en RES software. Door ruim 20 jaar ervaring in grote trajecten, is ITQC in staat een toegevoegde waarde te leveren aan uw organisatie.

Bent u benieuwd welk bijdrage ITQC aan uw organisatie kan leveren? Neemt u dan contact met ons op.

Kennisgebieden

XenApp, XenServer, Access Gateway, Netscaler, Provisioning Server, XenDesktop, Password Manager, Streamed Applications, Workflow Studio

Windows Server, App-V, Terminal Server, Desktop OS

Workspace manager, Automation manager, IT-Store

De diensten die ITQC levert …

Advies

Heeft u plannen met uw IT-infrastructuur en wilt u dit graag een keer bespreken? Of wilt u dat er eens door iemand anders naar uw omgeving wordt gekeken? Wij adviseren u graag!

Architectuur

Het uitwerken van een nieuwe IT-omgeving of een uitbreiding van een bestaande IT-omgeving kan complex zijn. Wij helpen u bij het inventariseren van de wensen en eisen, en het opstellen van het design.

Implementatie

Door de nodige technische kennis, kunnen wij u ondersteunen bij Microsoft, Citrix en RES implementaties.

Ontwerp

Door jarenlange expertise op het gebied van Citrix, Microsoft en RES Software, zijn wij in staat een passend technisch ontwerp voor u te maken.

Troubleshooting

Soms ontstaan er in een IT-omgeving problemen die niet of nauwelijks te verklaren zijn.Dit kan zijn op het gebied van functionaliteit of op het gebied van performance. ITQC helpt u graag bij het analyseren en oplossen van deze problemen.

Migratie

Migreren kan een complex en tijdrovend zijn. ITQC kan u gedurende de migratie ondersteunen.

Opdrachtgevers:

ITQC heeft succesvol opdrachten uitgevoerd voor oa. de volgende opdrachtgevers:

Contact

Heeft u nog vragen over ITQC of de aangeboden diensten? Neemt u dan contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier.